ЗА НАС

За Моја Фармација

Моја Фармација нуди целокупен сет на маркетинг и продажни решенија кои се дизајнирани ефикасно да влезат на фармацевтскиот пазар. Овие решенија се првенствено наменети за производители чии производи сакаат да се најдат на Балканскиот пазар. Со нас обезбедувате посигурна финансиска иднина.

Моја Фармација преку долгогодишното искуство на своите вработени нуди и истражување на пазарот, стратешко планирање, регистрација, набавка, промоција и продажба, како и складирање и дистрибуција.

Со ефикасни услуги, Моја Фармација го покрива пазарот од 5 милиони потенцијални клиенти во регион кој е поделен на неколку помали држави. 

Моја Фармација е фокусирана на комплетна понуда на своите клиенти преку услугите за регистрација, пенетрација на производите на пазарот, маркетинг и дистрибуција на нови производи во регионот.

Моја Фармација е формирана во 2015 година, која веќе има сериозни клиенти во своето портфолио за кои го одржува задоволството на високо ниво. Нашата компанија е млада, но тимот кој работи е со долгогодишни искуство од преку 15 години во фармацевтската индустрија. 

Наши клиенти кои ги застапуваме се BioPolymer GmbH & Co (Crespine gel и Crespine gel plus) од Германија, потоа BioScience GmbH&Co. (Urodex, Vurdex, Hyacorp EndoGel) од Германија, TRB Chemedica (Ostenil, Ostenil plus) од Швајцарија, Physicool од Велика Британија и Sewon (CartiFill) од Јужна Кореја.

Моја Фармација

бул. Јане Сaнадански, бр.113Б / 8,
1000 Скопје, Македонија (Google Map)

(до Рударски Институт)

Контакт тел. +389 78 244 045

Електронска адреса: office@mojafarmacija.mk

Последни објави

28 Октомври 2019
15 Септември 2018

Follow Us

© 2020 МОЈА ФАРМАЦИЈА ДОО. Сите права се задржани.