ПЕДИЈАТРИЈА

ПЕЛЕНИ ЗА ШИРОК ПОВОЈ

peleni sirok povoj mala

Создадена во соработка со стручњаците од областа на ортопедијата и физијатријата. Удобна е за бебето и незаменлива за мајката. Пелената е направена од квалитетен материјал и претставува едноставно и практично решение за мајката и бебето.

Се поставува едноставно преку пелената за еднократна употреба, која ја користите, а заменува две тетра пелени и една шведска пелена.
Многу лесно се одржува, се пере во машина на 40°C, а пеглање не е потребно.

Моја Фармација

бул. Јане Сaнадански, бр.113Б / 8,
1000 Скопје, Македонија (Google Map)

(до Рударски Институт)

Контакт тел. +389 78 244 045

Електронска адреса: office@mojafarmacija.mk

Последни објави

28 Октомври 2019
15 Септември 2018

Follow Us

© 2020 МОЈА ФАРМАЦИЈА ДОО. Сите права се задржани.