ПЕДИЈАТРИЈА

ПОЈАС ЗА УБЛАЖУВАЊЕ НА ГРЧЕВИ

pojas2Појасот за ублажување на грчевите кај бебето функционира на тој начин што грејачот се активира со благ (клик - клак) притисок на металната плочка. Потоа се чека да се кристализира содржината, се поставува во појасот и се прицврстува околу стомакот на бебето. После употреба, грејачот се става во вода што врие, и се остава сѐ додека содржината повторно не се врати во првобитниот облик (односно, додека не стане прозрачна). Времето кое е потребно да се врати во првобитниот облик е приближно 8 минути. Откако грејачот целосно ќе се излади, спремен е за повторна употреба.

Сетот содржи: појас плус грејач кои се дадени подолу на сликите

grejac pecat  плус  pojas

Моја Фармација

бул. Јане Сaнадански, бр.113Б / 8,
1000 Скопје, Македонија (Google Map)

(до Рударски Институт)

Контакт тел. +389 78 244 045

Електронска адреса: office@mojafarmacija.mk

Последни објави

28 Октомври 2019
15 Септември 2018

Follow Us

© 2020 МОЈА ФАРМАЦИЈА ДОО. Сите права се задржани.